#algemeen
Dag van de Bouw – Zaterdag 17 juni

We kijken terug op een prachtige Dag van de Bouw afgelopen zaterdag bij de nieuwbouw van de kerk in Yerseke.

#algemeen
Uitbreiding Palsgaard

In Zierikzee hielden we een heuse ‘Ground-breaking ceremony’. Voor Palsgaard (een internationale speler in emulgatoren en stabilisatoren voor zoetwaren) gaan we binnenkort de fabriek uitbreiden.

#algemeen
Start bouw Cederhof

In Kapelle zijn we van start met de boorpalen voor 76 prachtige tweekamerwoningen van Cederhof, waar echtparen samen oud kunnen worden.

#vacatures
Vacatures!

De bouw van een prachtig landhuis, een bedrijfspand voor een wereldspeler of de restauratie van een eeuwenoud hotel: bij ons werk je áltijd aan bijzondere projecten. En toch: lekker dicht bij huis. Zin in? We zoeken jou!

#algemeen
De beste wensen!

Het werkjaar 2022 zit er voor ons weer op; maandag 9 januari starten wij vol goede moed aan 2023! Goede Kerstdagen en een voorspoedig Nieuwjaar toegewenst!

#algemeen
BoBouw winter 2022

Van de restauratie van een eeuwenoude kerktoren tot de bouw van een compleet nieuwe kerk en van pannenbier tot eerste paal; lees ons bedrijfsblad hier digitaal!

#algemeen
Bouwvak 2022

Van 1 t/m 28 augustus is het tijd voor de bouwvak. Wij zijn in deze periode gesloten en hopen u vanaf maandag 29 augustus weer uitgerust van dienst te kunnen zijn. Een goede zomer toegewenst!

#algemeen
Succesvolle Dag van de Bouw

Wat hebben we genoten van de toeloop en blije gezichten tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 18 juni. Er was echt heel veel leuks te doen én er waren mooie prijzen te winnen!

#algemeen
Nieuwbouw Ger. Gem Yerseke

De spreekwoordelijke kogel is door de kerk?: wij mogen dit prachtige pand gaan bouwen voor de Gereformeerde Gemeente in Yerseke!