Wat zoekt u?

Hotel Mondragon

Al meer dan een eeuw een begrip in Zierikzee en ver daarbuiten. Eens het centrum van alle culturele festiviteiten op Schouwen-Duiveland, ondergaat het monumentale pand de komende jaren een ware metamorfose.


Opdrachtgever:
Bouwbedrijf Boogert

Architect:
Willem Kort Architecten BNA

Constructeur:
Archikon

Jaartal:
2018


Het nieuwe Mondragon telt 41 luxe kamers en suites in verschillende prijscategorieën, twee zalen, een restaurant én brasserie, een besloten stadstuin en een half verdiepte parkeerkelder met 32 parkeerplaatsen onder het hotel. In de toekomst zal het hotel mogelijk worden uitgebreid met een city spa.

Opening in 2019
Begin juni 2018 is de bouw feestelijk van start gegaan, waarna 107 funderingspalen met een gemiddelde lengte van 21 meter(!) in de grond zijn gevormd.

Momenteel wordt gewerkt aan de fundering en zal de concretisering van het pand steeds meer zichtbaar worden, met de opbouw van de parkeergarage.

Het nieuwe hotel, dat een combinatie wordt van nieuwbouw in oude stijl én renovatie van oorspronkelijke panden, zal haar deuren in december 2019 openen.

Nieuwsbrieven

In samenwerking met de gemeente Schouwen-Duiveland wordt een nieuwsbrief met de bouwstatus verspreid onder belangstellenden:

Wilt u deze nieuwsbrief in uw mailbox ontvangen? Meld u zich dan aan via natasja@bouwbedrijfboogert.nl o.v.v. 'nieuwsbrief Mondragon'.
Naar overzicht