Wat zoekt u?

Hotel Mondragon

Al meer dan een eeuw een begrip in Zierikzee en ver daarbuiten. Eens het centrum van alle culturele festiviteiten op Schouwen-Duiveland, ondergaat het monumentale pand het komende jaar een ware metamorfose.


Opdrachtgever:
Bouwbedrijf Boogert

Architect:
Willem Kort Architecten BNA

Constructeur:
Archikon

Jaartal:
2018


Het nieuwe Mondragon telt 41 luxe kamers en suites in verschillende prijscategorieën, twee zalen, een restaurant én brasserie, een besloten stadstuin en een half verdiepte parkeerkelder met 32 parkeerplaatsen onder het hotel. In de toekomst zal het hotel mogelijk worden uitgebreid met een city spa.

Werkzaamheden
De fundering  is inmiddels gereed en ook de keldervloer, -wanden en het kelderdek zijn gestort. Met een dak van maar liefst 550 mm beton (ruim 460 m3 betonmortel) vormt het een stevige basis voor het nieuwe hotel.
Ook het oude, bestaande gedeelte van Mondragon is ondertussen betrokken bij de werkzaamheden. In het torentje van het achterpand bevindt zich de Heerenkamer, waarvan de vloeren zijn gestabiliseerd en afgewerkt met beton.

Officiële opening
Heeft u de officiële opening van 25 april 2020 al in uw agenda gezet? Het is natuurlijk nog ver weg, maar het belooft een groots cultureel en muzikaal programma te worden. De oplevering zelf staat eind 2019 gepland.

Interesse in de aankoop van een hotelsuite? https://www.teamleisure.nl/mondragon 

Nieuwsbrieven
In samenwerking met de gemeente Schouwen-Duiveland wordt een nieuwsbrief met de bouwstatus verspreid onder belangstellenden:

Wilt u deze nieuwsbrief in uw mailbox ontvangen? Meld u zich dan aan via natasja@bouwbedrijfboogert.nl o.v.v. 'nieuwsbrief Mondragon'.
Naar overzicht