Jouw thuis

Een efficiënte en comfortabele plek die past als een jas. Daar gaan we voor. Of dat nu een plek is waar je tot rust komt, afspreekt met vrienden of op een slimme manier je werk doet, we creëren een thuis. Jouw thuis. Daar worden we oprecht blij van.

Het creëren van een thuis kunnen we niet zomaar. Voordat we starten, willen we jou, jouw wensen en verwachtingen leren kennen. Onze persoonlijke benadering vormt daarbij de sleutel tot succes. We denken vanaf het begin mee, samen met onze partners. Zo is iedereen van waarde. En realiseren we met elkaar een resultaat met een gouden randje.


  • Samen sterk

    Binnen ons bedrijf werken teams die allemaal hun eigen specialisme hebben. Maatwerk, onderhoud of restauratie bijvoorbeeld. Samen staan we sterk. Of het nu gaat om het herstel van een monumentaal kozijn of de realisatie van een compleet woonzorgcomplex, met elkaar kunnen we vrijwel iedere opdracht uitvoeren.


Van betekenis in de toekomst

We bouwen al ruim 130 jaar aan de toekomst. En dat willen we blijven doen. Daarom leiden we de nieuwe generatie timmermannen en metselaars op. Ook ontwikkelen we onze kennis op het gebied van onder meer duurzaamheid, levensloopbestendigheid en herbestemming. Zo kunnen we verantwoord bouwen en van betekenis blijven. Niet door de grootste, maar wel door de beste te zijn. Precies wat je van bekroonde bouwers verwacht.


  • Duurzaam bouwen

    Elke dag voegen wij iets nieuws toe aan de omgeving. Omdat die omgeving een duurzame toekomst verdient, houden we rekening met het milieu. We beperken faalkosten tot een minimum, hergebruiken materialen en scheiden afval. Ook binnen onze projecten zetten we stappen. Zo zijn we zeer ervaren in het bouwen volgens het Nul-Op-de-Meter (NOM) principe.