Vierde generatie

Familiebedrijven waar de vierde generatie aan het roer staat. Je vindt ze nauwelijks in Nederland. En dat zegt veel over Boogert. We zijn een stabiele partner met meer dan 130 jaar ervaring. Hoewel de wereld om ons heen verandert, blijft binnen onze organisatie één ding gelijk: we hebben passie voor goed en degelijk bouwen.


 • Bekroonde bouwers

  In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwbedrijf in Zuidwest Nederland. We hanteren korte lijnen, zijn flexibel en innoveren continu. En dat moet ook. Alleen zo kunnen we snel inspelen op vragen, slim meebewegen met nieuwe ontwikkelingen en van betekenis blijven in de markt. Kroon op ons werk is ons predicaat Hofleverancier. Dit predicaat wordt uitgereikt aan bedrijven die uitblinken op het gebied van kwaliteit, solidariteit en continuïteit. Een hele eer.


Samen komen we verder

Een ziekenhuisafdeling verbouwen, een hotel restaureren of een nieuwe villa realiseren. We beheersen alle bouwdisciplines en ontwikkelen ook zelf. We hebben veel kennis en ervaring, maar weten natuurlijk niet álles. Daarom schakelen we regelmatig deskundige partners in. Ook werken we graag in bouwteamverband, waarbij alle betrokken partijen hun expertise kunnen inzetten. Samen komen we verder!


 • Eigen materieel

  We beschikken over veel eigen materieel. Zo kunnen we onze kwaliteit waarborgen, zijn we niet afhankelijk van anderen en houden we grip op het bouwproces. Omdat bijna al ons materieel elektrisch is aangedreven, beperken we de stikstofuitstoot op zowel de bouwplaats als in het verkeer.

  We hebben onder meer montagekranen, hoogwerkers, bouwliften en heftrucks. Met onze Robotic Total Stations kunnen we projecten digitaal uitzetten. En de bevoorrading doen we met onze milieuvriendelijke autolaadkraan.


 • Professionele timmerwerkplaats

  In Oosterland hebben we een professionele timmerwerkplaats. Hier maken we onder meer kozijnen, deuren, dakkapellen, trappen en prefab-onderdelen. Dit doen we op zowel ambachtelijke als machinale wijze. Omdat we alles kant-en-klaar op de bouwplaats kunnen aanleveren, werken we efficiënt. Bovendien zijn we niet afhankelijk van andere timmerbedrijven, waardoor we grip houden op de planning.


Heuse ‘Tummermanswienkel’

Kom je bij ons langs, vergeet dan niet om onze ‘Tummermanswienkel’ te bezoeken. Hier vind je gereedschap en materieel waarmee we in de beginjaren dagelijks werkten. Een groot deel van deze bijzondere collectie komt uit eigen archief, de rest heeft de familie Heistek uit Dordrecht aan ons geschonken.