Wat zoekt u?

Timmerman 'Klantenwerk'

Wil jij als allround vakman werken in een gezellig team met betrokken collega’s, waar je gewaardeerd en gestimuleerd wordt? Solliciteer dan naar de functie van timmerman bij Bouwbedrijf Boogert en bouw mee aan de mooiste projecten van Schouwen-Duiveland.

Zijn jouw ogen en handen uitstekend op elkaar afgestemd, waardoor nauwkeurig en zorgvuldig werken geen probleem is voor je? Heb je daarbij voldoende materialenkennis om te weten waar je mee bezig bent? En hou je daarnaast van de gemoedelijke sfeer binnen een familiebedrijf? Dan komen we graag met je in contact.

Wij bieden jou: een gevarieerde werkomgeving waarin je jezelf, onder leiding van de voorman of uitvoerder, heel goed kunt ontplooien.
In de specifieke tak van klantenwerk, komen alle kanten van het vak aan bod. Met zowel kleinschalige particuliere werken als renovatieprojecten en restauratiewerken. Wij geloven in ‘de juiste man/vrouw op de juiste plek’ en bieden je graag de kans om jezelf te ontwikkelen op een manier die bij jou past.

Over ons
Bouwbedrijf Boogert staat sinds 1890 in Zeeland en Zuid-Holland bekend om haar grote passie voor goed en degelijk bouwen. Onze platte organisatie met heel korte lijnen, maakt van ons een flexibel, innovatief bedrijf dat snel in kan spelen op de vraag en op veranderingen. Daarom werken we vanuit teams met ieder hun eigen specialisme. We herstellen monumenten, bouwen een flat van 18 woonlagen én repareren een kapotte deur of vervangen een kozijn. Met inmiddels 129 jaar ervaring is onze slogan dan ook niet voor niets: Bekroonde bouwers’.

Interesse?
We zien je reactie graag tegemoet:
Bouwbedrijf Boogert BV, Manteling 8, 4307 CJ Oosterland. info@bouwbedrijfboogert.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer Albert Jan van de Breevaart, tel. 0111-641596.

Acquisitie n.a.v. dit bericht wordt niet op prijs gesteld.