Over Boogert

Bouwen zit in ons bloed. Het is ons met de paplepel ingegoten, waardoor we echte kenners zijn. Al vier generaties lang realiseren we mooie projecten. Dat we liefde voor ons vak hebben, zie je terug in de kwaliteit van ons werk: als bekroonde bouwer gaan we altijd voor een resultaat met een gouden randje.

Zo’n gouden randje vraagt om een goede samenwerking. Sterker nog: we kunnen pas beginnen nadat we met elkaar om tafel hebben gezeten. Op basis van jouw wensen bedenken we een slimme oplossing die past als een jas. En maken we duidelijke afspraken over planning en budget. Zo ben je verzekerd van een bouwproces zonder zorgen. Beloofd.


OP ZOEK NAAR EEN BETROUWBAAR BOUWBEDRIJF? Bel 0111 641596 Mail

Onze certificeringen

Liefde voor het vak vormt onze drijfveer. We zetten ons voor de volle honderd procent in om aan jouw wensen te voldoen. Daarnaast bewegen we mee met ontwikkelingen op het gebied van aanpak, kwaliteit en duurzaamheid. Dat dit gewaardeerd wordt, blijkt uit onze certificaten en lidmaatschappen.

ONZE AMBITIES

We creëren een thuis

Een efficiënte en comfortabele plek die past als een jas. Daar gaan we voor. Of dat nu een plek is waar je tot rust komt, afspreekt met vrienden of op een slimme manier je werk doet, we creëren een thuis. Jouw thuis. Daar worden we oprecht blij van.

ONZE ORGANISATIE

Betrouwbaar familiebedrijf

Familiebedrijven waar de vierde generatie aan het roer staat. Je vindt ze nauwelijks in Nederland. En dat zegt veel over Boogert. We zijn een stabiele partner met meer dan 130 jaar ervaring. Hoewel de wereld om ons heen verandert, blijft binnen onze organisatie één ding gelijk: we hebben passie voor goed en degelijk bouwen.

ONZE HISTORIE

Ondernemende voorouder

Elk familiebedrijf begint met een ondernemende voorouder. Iemand die een bedrijf start. En een basis legt die zó goed is, dat de generatie daarna verder kan bouwen. Bij ons was die ondernemende voorouder Lukas Willem Boogert. In 1890 vestigde hij zich als metselaar in het centrum van het Zeeuwse dorp Oosterland.