Unieke bundeling

In Dirksland bouwden we een gezamenlijke locatie voor CuraMare en Sjaloom Zorg. Een unieke bundeling van twee zorgorganisaties in één complex; met woningen, studio’s, woongroepen, appartementen en plaats voor kortdurend eerstelijns verblijf. 

Bestenwaerd omvat 53 woningen van Sjaloom Zorg voor mensen met een beperking. Acht daarvan betreffen studio’s voor mensen met een meervoudige complexe handicap. Voor CuraMare zijn er 4 woongroepen en 18 appartementen. Ook zijn er 22 plaatsen gerealiseerd voor kortdurend eerstelijnsverblijf.

Het gebouw bestaat uit drie lagen, twee hoofdvleugels en een centrale entree - met achterin op de begane grond een verbindingsgang tussen de vleugels. Deze gang omsluit de binnentuin. Het totale vloeroppervlak bedraagt circa 5.000 m2.

  • Het bijzondere aan dit project is uiteraard de bundeling van twee zorgorganisaties. Daarnaast zijn de appartementen flexibel inzetbaar, zodat zij dienst kunnen doen voor verschillende doelgroepen. De levensloopbestendige appartementen zijn bestemd voor mensen met uiteenlopende zorgvragen.

    In mei 2021 werd dit project opgeleverd; de officiële opening was op 6 juli.

    OOK BOUW- OF VERBOUWPLANNEN?

    Bel 0111 641596 Mail

Project in beeld:

Soortgelijke projecten:

Nieuwbouw

Zorgcomplex Cederhof

In Kapelle zijn we aan de slag met de afbouwfase voor 77 tweekamerwoningen Cederhof.

BEKIJK PROJECT
Nieuwbouw

Hoofdkantoor Nemag

Voor deze internationale machinebouwer in Zierikzee realiseerden we een nieuw kantoorgebouw, waarbij we ook een deel van de oude fabriekshal aan hebben gepakt.

BEKIJK PROJECT
Nieuwbouw

Uitbreiding Boogert Service

In Nieuwerkerk hebben we een extra kantoor en bedrijfshal gebouwd voor Boogert Service; specialist op het gebied van betonpompen en -mixers.

BEKIJK PROJECT
Nieuwbouw

Hoofdkantoor Bever Innovations

Een nieuw kantoorpand voor de marktleider op het gebied van LED verlichtingsproducten voor tankstations.

BEKIJK PROJECT