In Yerseke zijn we bezig met de laatste bouwfase van deze prachtige kerk, voor de Gereformeerde Gemeente.

Het kruisvormige gebouw biedt straks plaats aan maar liefst 1.600 personen en nog eens 400 op de galerij. Ook komt er een grote zaal met 400 plaatsen naast de kerkzaal, die er incidenteel bij getrokken kan worden.

Heldere zichtlijnen worden gewaarborgd, door de U-vormige situering van de zitplaatsen rondom de preekstoel en het orgel.

In september 2022 is het heiwerk gestart. Ruim een jaar later, op 13 november 2023, is de 13 meter hoge torenspits op z’n plek gezet. En daarbovenop de prachtige nieuwe windvaan. Met de in totaal 47 meter is daarmee het hoogste punt bereikt!

  • Inmiddels zijn de werkzaamheden zover gevorderd, dat de afbouw in volle gang is.

    En dan volgt nog het inhuizen van alle spullen, het plaatsen van de banken, het intoneren van het orgel… Maar als alles gaat zoals verwacht, hopen we in het tweede kwartaal van 2024 met elkaar de opening te vieren.

    OOK BOUW- OF VERBOUWPLANNEN?

    Bel 0111 641596 Mail

Soortgelijke projecten:

Nieuwbouw

Hoofdkantoor Nemag

Voor deze internationale machinebouwer in Zierikzee realiseerden we een nieuw kantoorgebouw, waarbij we ook een deel van de oude fabriekshal aan hebben gepakt.

BEKIJK PROJECT
Nieuwbouw

Woonzorgcomplex Bestenwaerd

In Dirksland bouwden we een gezamenlijke locatie voor CuraMare en Sjaloom Zorg.

BEKIJK PROJECT
Nieuwbouw

Uitbreiding Boogert Service

In Nieuwerkerk hebben we een extra kantoor en bedrijfshal gebouwd voor Boogert Service; specialist op het gebied van betonpompen en -mixers.

BEKIJK PROJECT
Nieuwbouw

Hoofdkantoor Bever Innovations

Een nieuw kantoorpand voor de marktleider op het gebied van LED verlichtingsproducten voor tankstations.

BEKIJK PROJECT