In Kapelle zijn we aanbeland bij de afbouwfase van de 77 tweekamerwoningen voor Cederhof.

Het afgelopen jaar is hier een compleet nieuw pand verrezen. We zijn er trots op dat we op deze manier iets kunnen betekenen voor de bewoners van Cederhof.

Afgelopen december hebben we de ruwbouw afgerond. Nu is het tijd voor het fijnere werk en het leuke is dat de bewoners hier nauw bij zijn betrokken. Zo mochten ze zelf een accentkleur uitkiezen voor de badkamer en het gastentoilet en kozen ze uit vier soorten houtlook PVC vloeren hun favoriet. Ook voor de wand in hun woonkamer kozen ze zelf een kleur. En voor de gezamenlijke huiskamers hebben de bewoners kunnen kiezen uit 4 stylings én meegedacht in de kleuren.

  • Op 25 oktober afgelopen jaar hebben wij met elkaar het hoogste punt gevierd. De bewoners en de bouwers werden uitgenodigd om gezellig met elkaar een frietje te eten.

    We zijn blij dat de bouw mag vlotten en hopen in het voorjaar van 2024 dit prachtige project op te leveren.

    OOK BOUW- OF VERBOUWPLANNEN?

    Bel 0111 641596 Mail

Project in beeld:

Soortgelijke projecten:

Nieuwbouw

Hoofdkantoor Nemag

Voor deze internationale machinebouwer in Zierikzee realiseerden we een nieuw kantoorgebouw, waarbij we ook een deel van de oude fabriekshal aan hebben gepakt.

BEKIJK PROJECT
Nieuwbouw

Woonzorgcomplex Bestenwaerd

In Dirksland bouwden we een gezamenlijke locatie voor CuraMare en Sjaloom Zorg.

BEKIJK PROJECT
Nieuwbouw

Uitbreiding Boogert Service

In Nieuwerkerk hebben we een extra kantoor en bedrijfshal gebouwd voor Boogert Service; specialist op het gebied van betonpompen en -mixers.

BEKIJK PROJECT
Nieuwbouw

Hoofdkantoor Bever Innovations

Een nieuw kantoorpand voor de marktleider op het gebied van LED verlichtingsproducten voor tankstations.

BEKIJK PROJECT