Wij begrijpen wat jij belangrijk vindt

Je hebt de knoop doorgehakt: je gaat een woning of bedrijfspand laten bouwen. Nu nog een aannemer zoeken die kwaliteit biedt, alles uit handen neemt en duidelijk is over planning en budget. Wij begrijpen wat jij belangrijk vindt en helpen je graag.

Samen werken aan jouw thuis

Een plek die past als een jas. Daar gaan we voor. Onze persoonlijke benadering vormt daarbij de sleutel tot succes. Omdat we samen met onze partners vanaf het begin meedenken, is iedereen van waarde. En creëren we met elkaar een thuis. Jouw thuis.

Liefhebbers met oog voor kwaliteit

Wij houden van ons vak. Dat wij echte liefhebbers zijn, zie je terug in de kwaliteit van ons werk: we combineren het vakmanschap van onze mensen met de nieuwste bouwtechnieken. Ook hebben we oog voor het proces. We maken duidelijke afspraken over planning en budget, waardoor je weet waar je aan toe bent. Dat maakt het een stuk gemakkelijker om alles uit handen te geven.

  • Betrouwbare partner

    Start je een nieuwbouwproject, dan wil je samenwerken met een betrouwbare partner. Wij bouwen onder Woningborg-garantie. Dit betekent dat je woning of bedrijfspand altijd wordt afgemaakt, wat er ook gebeurt. Daarnaast ben je verzekerd van een resultaat dat voldoet aan de kwaliteitseisen van deze tijd. Een garantie die belangrijk is voor jou, maar ook voor veel hypotheekverstrekkers.

    HEB JE NIEUWBOUWPLANNEN? Bel 0111641596 Mail