Wij staan voor je klaar

Elke dag stappen onze vakmensen in hun bus om onderhoud uit te voeren en schades te herstellen. De ene keer gebeurt dat op basis van een meerjaren-onderhoudsplanning, de andere keer gaat het om een spoedgeval. Wat je vraag ook is, wij staan voor je klaar.

Van kantoor tot kerktoren

Woningen, kantoren, kerktorens, molens en poorten… We verrichten onderhoud aan allerlei bouwobjecten. Dit doen we samen met ons betrouwbare netwerk, dat uit onder meer schilders, installateurs en dakdekkers bestaat. Waar nodig voeren we ook restauraties uit, geheel volgens de geldende richtlijnen.

Meerjaren-onderhoudsplanning

Met een meerjaren-onderhoudsplanning (MJOP) weet je zeker dat het onderhoud op niveau is. We starten met een nulmeting en brengen op basis daarvan de noodzakelijke en preventieve werkzaamheden in kaart. Door deze werkzaamheden slim te plannen, voorkom je schade. En bespaar je kosten op de lange termijn. Een uitkomst, zeker voor gemeenten, woningcorporaties en vastgoedeigenaren.

  • Ad hoc werkzaamheden

    Heb je op korte termijn hulp nodig in je woning of bedrijfspand? Of het nu gaat om een buitensluiting, klemmende deur of waterschade, wij staan dag en nacht voor je klaar. 365 dagen per jaar. Wil je het mutatieonderhoud en de klachtenafhandeling van je organisatie uitbesteden, dan is dat ook mogelijk.

    OP ZOEK NAAR EEN PARTNER IN ONDERHOUD EN SERVICE? Bel 0111 641596 Mail