Kennis maken?

Je hebt goed, beter en best. Ben jij een vakman die gaat voor dat laatste? Dan maken we graag kennis met jou. Als bekroonde bouwer zetten wij ons in voor een resultaat met een gouden randje. We hanteren korte lijnen, zijn flexibel en innoveren continu. Alleen zo kunnen we van betekenis blijven in de markt. Wil jij van betekenis zijn voor ons? Reageer dan op een van onze vacatures. Een open sollicitatie sturen mag natuurlijk ook: info@bouwbedrijfboogert.nl.

Onze vacatures

 • PROJECTLEIDER

  Toe aan een nieuwe uitdaging? Als projectleider bij Bouwbedrijf Boogert ben jij de spin in het web en werk je samen met ons aan de mooiste projecten van Zuidwest Nederland! Met de touwtjes in handen, draag jij zorg voor de invulling van onze lijfspreuk: bekroonde bouwers.

  Meer informatie
 • WERKVOORBEREIDER

  Wil jij werken in een gezellig team met korte lijnen, waarin je het bouwproces van A tot Z meemaakt? Met genoeg uitdaging om jezelf te ontwikkelen? Word werkvoorbereider bij ons en bouw mee aan de mooiste projecten van Zuidwest Nederland!

  Meer informatie
 • TIMMERLIEDEN KLANTENWERK

  Bouw mee aan de mooiste projecten van Zuidwest Nederland! Een gezellig team van betrokken collega’s staat klaar om samen met jou aan de slag te gaan in het allround timmerwerk. Hier wordt jouw liefde voor het vak gewaardeerd en gestimuleerd!

  Meer informatie