Assistent Projectleider/Uitvoerder Restauratie

Ligt jouw hart ook bij het restaureren van cultureel erfgoed? Bouwbedrijf Boogert zoekt een coördinerende en verbindende projectleider/uitvoerder, die ervoor zorgt dat onze restauratieprojecten tot een goed einde gebracht worden.

Al vier generaties lang is Bouwbedrijf Boogert gespecialiseerd in het restaureren van monumenten. Hierdoor zijn we uitgegroeid tot specialist. We bieden kwaliteit. Elke dag opnieuw. Het certificaat Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg (ERM) vormt daarvan het bewijs.

 • Wat ga je doen?
  Een project dat qua planning, financiën en kwaliteit goed op orde is, dat is waar het jou om gaat. Als projectleider/uitvoerder Restauratie heb jij de touwtjes in handen. Met veel vrijheid en ruimte voor initiatief, weet je het overzicht te bewaren en de juiste prioriteiten te stellen. Daarbij ben je iemand waar onze collega’s, opdrachtgevers en partners graag mee samenwerken. Goede communicatieve vaardigheden zijn hierbij een must, dankzij jou kan iedereen op de juiste wijze aan de slag.

  Wat we van je vragen
  Je bent in het bezit van een MBO of HBO diploma Bouwkunde en je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Kennis en ervaring in restauratie is zeker een pré, maar geen vereiste. Wel heb je passie voor het maken van ambachtelijk werk ben je bereid het restauratievak te leren.

  Waarom bij Boogert?
  Naast de fijne werksfeer met leuke collega’s en onze nuchtere mentaliteit, bieden wij een gevarieerde werkomgeving waarin je jezelf heel goed kunt ontplooien. Door de diversiteit van onze projecten (met als overeenkomst dat ze áltijd bijzonder zijn), komen alle kanten van het vak bij ons aan bod. 

  Bij ons kom je terecht in een omgeving met bevlogen leermeesters. Dit maakt dat wij je kunnen garanderen dat je hier ook zonder specifieke kennis het restauratievak heel goed kunt leren. Met de kennis die we zelf in huis hebben én het belang dat wij hechten aan het overdragen van deze kennis en ambacht, kunnen wij je bij de hand nemen en jou hier heel goed in opleiden. Als erkend opleidingsbedrijf is doorgroeien bij goede prestaties dan ook zeker mogelijk. 

 • Daarbij bieden we jou een salaris conform de cao UTA, 43 verlofdagen, een goede balans tussen werk en privé, een auto en laptop van de zaak én pensioenopbouw bij BpfBOUW.

  Interesse?

  We zien jouw reactie in de vorm van jouw motivatie en CV graag tegemoet.
  Stuur gerust een bericht naar Albert Jan van de Breevaart om eens te komen praten over jouw wensen en mogelijkheden: ajbreevaart@bouwbedrijfboogert.nl.
  Ook voor meer informatie kun je contact opnemen met Albert Jan, tel. 0111-641596.


  Acquisitie n.a.v. dit bericht wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Geslacht*
DD dash MM dash JJJJ
Op welke functie(s) solliciteer je?*
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Max. bestandsgrootte: 256 MB.