PROJECTLEIDER

Toe aan een nieuwe uitdaging? Als projectleider bij Bouwbedrijf Boogert ben jij de spin in het web en werk je samen met ons aan de mooiste projecten van Zuidwest Nederland! Met de touwtjes in handen, draag jij zorg voor de invulling van onze lijfspreuk: bekroonde bouwers.

 • Met veel vrijheid en ruimte voor initiatief, zorg jij er als eindverantwoordelijke voor dat bouwprojecten tot een goed einde gebracht worden. Krijg jij hier energie van? Dan komen we graag met je in contact!

 • Wat we vragen:

  Een project dat qua planning, financiën en kwaliteit goed op orde is, dat is waar het jou als projectleider om gaat. Daarbij ben je iemand waar onze collega’s, opdrachtgevers en partners graag mee samenwerken.

  Ook in drukkere tijden weet je het overzicht te bewaren en prioriteiten te stellen. Goede communicatieve vaardigheden zijn hierbij een must, want jij bent uiteindelijk degene die zorgt dat iedereen op de juiste wijze aan de slag gaat.

 • Wat we bieden:

  Wij bieden jou een gevarieerde werkomgeving waarin je jezelf heel goed kunt ontplooien. Door de diversiteit van onze projecten (met als overeenkomst dat ze áltijd bijzonder zijn), komen alle kanten van het vak bij ons aan bod.

  Wij geloven in ‘de juiste man/vrouw op de juiste plek’ en bieden je graag de kans om jezelf te ontwikkelen op een manier die bij jou past.

  Daarbij bieden we jou een salaris conform de cao UTA, 43 verlofdagen, een goede balans tussen werk en privé, een auto en laptop van de zaak én pensioenopbouw bij BpfBOUW.

  Kortom: een gevarieerde werkomgeving waarin je jezelf heel goed kunt ontplooien. We gaan graag met je in gesprek!

Solliciteren

" " geeft vereiste velden aan

Geslacht 
DD dash MM dash JJJJ
Op welke functie(s) solliciteer je? 
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Toestemming 

Interesse?

Stuur gerust een bericht naar directeur Albert Jan van de Breevaart om eens te komen praten over jouw wensen en mogelijkheden: ajbreevaart@bouwbedrijfboogert.nl

Of solliciteer direct, via deze pagina. We zien jouw reactie in de vorm van jouw motivatie en CV graag tegemoet.

Ook voor meer informatie kun je contact opnemen met Albert Jan, tel. 0111-641596.


Acquisitie n.a.v. dit bericht wordt niet op prijs gesteld.