dat van de bouw 18 juni

PROJECTLEIDER

Toe aan een nieuwe uitdaging? Als projectleider bij Bouwbedrijf Boogert ben jij de spin in het web en werk je samen met ons aan de mooiste projecten van Zuidwest Nederland! Met de touwtjes in handen, draag jij zorg voor de invulling van onze lijfspreuk: bekroonde bouwers.

Met veel vrijheid en ruimte voor initiatief, zorg jij er als eindverantwoordelijke voor dat bouwprojecten tot een goed einde gebracht worden. Als jij meerdere jaren ervaring hebt in een soortgelijke functie en daar energie van krijgt, dan komen we graag met je in contact!

 • Wat we vragen:

  Een project dat qua planning, financiën en kwaliteit goed op orde is, dat is waar het jou als projectleider om gaat. Daarbij ben je iemand waar onze collega’s, opdrachtgevers en partners graag mee samenwerken. Ook in drukkere tijden weet je het overzicht te bewaren en prioriteiten te stellen. Goede communicatieve vaardigheden zijn hierbij een must, want jij bent uiteindelijk degene die zorgt dat iedereen op de juiste wijze aan de slag gaat.

 • Wat we bieden:

  Wij bieden jou een gevarieerde werkomgeving waarin je jezelf heel goed kunt ontplooien. Door de diversiteit van onze projecten (met als overeenkomst dat ze áltijd bijzonder zijn), komen alle kanten van het vak bij ons aan bod. Wij geloven in ‘de juiste man/vrouw op de juiste plek’ en bieden je graag de kans om jezelf te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Daarbij bieden we jou een salaris conform de cao UTA, 43 verlofdagen, een goede balans tussen werk en privé, een auto en laptop van de zaak én pensioenopbouw bij BpfBOUW.

   

  Over Boogert

  Bouwbedrijf Boogert bouwt al ruim 130 jaar samen aan de toekomst. Met een stevige basis uit 1890 en inmiddels de vierde generatie aan het roer, durven we onszelf wel een stabiel familiebedrijf te noemen. Hoewel de wereld om ons heen verandert, blijft binnen Boogert één ding gelijk: de liefde voor goed en degelijk bouwen. Of het nu gaat om de nieuwbouw van een villa, het verbouwen van een ziekenhuisafdeling, de restauratie van een hotel of de realisatie van een nieuwe kerk: als bekroonde bouwers zetten we ons in voor een resultaat met een gouden randje. Met korte lijnen, flexibiliteit en continue innovatie, willen we van betekenis blijven in de markt.

Solliciteren

" " geeft vereiste velden aan

Geslacht 
DD dash MM dash JJJJ
Op welke functie(s) solliciteer je? 
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Toestemming 

Interesse?

We zien jouw reactie in de vorm van jouw motivatie en CV graag tegemoet via deze pagina.
Zelf mailen mag ook, naar: info@bouwbedrijfboogert.nl t.a.v. Bouwbedrijf Boogert BV, Manteling 8, 4307 CJ Oosterland.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer Albert Jan van de Breevaart, tel. 0111-641596.

Acquisitie n.a.v. dit bericht wordt niet op prijs gesteld.