TIMMERLIEDEN KLANTENWERK

Bouw mee aan de mooiste projecten van Zuidwest Nederland! Een gezellig team van betrokken collega’s staat klaar om samen met jou aan de slag te gaan in het allround timmerwerk. Hier wordt jouw liefde voor het vak gewaardeerd en gestimuleerd!

Voor de meest uiteenlopende klussen voer je verbouwing-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden uit. Dat kan bij mensen thuis zijn, maar ook bij zakelijke opdrachtgevers.

 • Wat we vragen:

  Als timmerman zijn jouw ogen en handen uitstekend op elkaar afgestemd, waardoor nauwkeurig en zorgvuldig werken geen probleem is voor je. Je hebt aantoonbare ervaring in het timmervak en beschikt over voldoende materialenkennis om te weten waar je mee bezig bent. En natuurlijk past de gemoedelijke sfeer van werken in een team bij jou, waarbij je op de juiste toon weet om te gaan met het werken bij mensen thuis of in bedrijf.

 • Wat we bieden:

  Wij bieden jou een gevarieerde werkomgeving waarin je jezelf, onder leiding van de voorman of uitvoerder, heel goed kunt ontplooien. In de specifieke tak van klantenwerk, komen alle kanten van het vak aan bod. Met zowel kleinschalige, particuliere werken als renovatie- en restauratieprojecten. Wij geloven in ‘de juiste man/vrouw op de juiste plek’ en bieden je graag de kans om jezelf te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Daarbij bieden we jou een salaris conform de cao Bouw, 20 extra vrije dagen én pensioenopbouw bij BpfBOUW.

   

  Over Boogert

  Bouwbedrijf Boogert bouwt al ruim 130 jaar samen aan de toekomst. Met een stevige basis uit 1890 en inmiddels de vierde generatie aan het roer, durven we onszelf wel een stabiel familiebedrijf te noemen. Hoewel de wereld om ons heen verandert, blijft binnen Boogert één ding gelijk: de liefde voor goed en degelijk bouwen. Of het nu gaat om de nieuwbouw van een villa, het verbouwen van een ziekenhuisafdeling, de restauratie van een hotel of de realisatie van een nieuwe kerk: als bekroonde bouwers zetten we ons in voor een resultaat met een gouden randje. Met korte lijnen, flexibiliteit en continue innovatie, willen we van betekenis blijven in de markt.

Solliciteren

" " geeft vereiste velden aan

Geslacht 
DD dash MM dash JJJJ
Op welke functie(s) solliciteer je? 
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Toestemming 

Interesse?

Stuur gerust een bericht naar directeur Albert Jan van de Breevaart om eens te komen praten over jouw wensen en mogelijkheden: ajbreevaart@bouwbedrijfboogert.nl

Of solliciteer direct, via deze pagina. We zien jouw reactie in de vorm van jouw motivatie en CV graag tegemoet.

Ook voor meer informatie kun je contact opnemen met Albert Jan, tel. 0111-641596.


Acquisitie n.a.v. dit bericht wordt niet op prijs gesteld.