UITVOERDER

Kijk jij als bouwer uit naar een volgende stap? Of ben je al langer toe aan een nieuwe uitdaging? Word uitvoerder bij Bouwbedrijf Boogert en bouw samen met ons aan de mooiste projecten van Zuidwest Nederland!

Als uitvoerder heb jij de touwtjes in handen op de bouwlocatie. Dat kan bij de nieuwbouw van een prachtige villa zijn, maar ook bij een uniek zorgcomplex, een hotel of andere interessante klus. Mede dankzij jou kan iedereen elke dag lekker aan de slag, is de werksfeer goed en is het eindresultaat elke keer weer iets om samen trots op te zijn.  

  • Wat we vragen:

    Vanzelfsprekend heb jij voldoende technisch inzicht en goede bouwtechnische kennis. Daarbij ben je goed in het houden van overzicht en aansturen van mensen – waarbij veiligheid, onderlinge samenwerking en motivering voorop staan. Wij denken aan LTS-/MTS niveau, aangevuld met een goede dosis relevante praktijkervaring.

  • Wat we bieden:

    Er wacht jou een gevarieerde baan met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Een uitdagende functie in een team, waarin je het proces op locatie van A tot Z mag leiden: van het uitzetten van de bouwput tot aan de oplevering. De vriendelijke setting met vaste, eigen mensen waarmee we onze projecten realiseren, maken het fijn werken bij ons.

  • Over Boogert:

    Familiebedrijven waar de vierde generatie aan het roer staat. Je vindt ze nauwelijks in Nederland. En dat zegt veel over Bouwbedrijf Boogert. We zijn een stabiele partner met meer dan 130 jaar ervaring. Hoewel de wereld om ons heen verandert, blijft binnen onze organisatie één ding gelijk: we hebben passie voor goed en degelijk bouwen. Of het nu gaat over de nieuwbouw van een appartementencomplex, het verbouwen van een ziekenhuisafdeling, de restauratie van een hotel of de realisatie van een nieuwe villa: als bekroonde bouwers zetten wij ons in voor een resultaat met een gouden randje. We hanteren korte lijnen, zijn flexibel en innoveren continu. Alleen zo kunnen we van betekenis blijven in de markt.

Solliciteren

" " geeft vereiste velden aan

Geslacht 
DD dash MM dash JJJJ
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Toestemming 

Wil jij van betekenis zijn voor ons?

We zien jouw reactie in de vorm van jouw motivatie en CV graag tegemoet via deze pagina.
Zelf mailen mag ook, naar: info@bouwbedrijfboogert.nl t.a.v. Bouwbedrijf Boogert BV, Manteling 8, 4307 CJ Oosterland.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer Albert Jan van de Breevaart, tel. 0111-641596.

Acquisitie n.a.v. dit bericht wordt niet op prijs gesteld.